Boos

Kinderen die snel geïrriteerd zijn, boos kijken, van zich af schreeuwen en slaan willen dat zelf vaak helemaal niet. En alles wat er achteraan komt al helemaal niet! Ook zij zijn niet blij met de verdrietige gezichten van hun vriendje of vriendinnetje of de straf die ze van pappa of mamma krijgen. Ze weten vaak alleen niet hoe ze zich anders moeten uiten. Gelukkig valt dat te leren.

“Het gaat super met onze zoon. De driftbuien blijven uit. Hij praat meer over zijn emoties. En gister nog een mooi voorbeeld. Hij vroeg of er een vriendje mocht komen spelen. Dat kon niet. Normaal ontplofte hij. Nu vroeg hij rustig..waarom dan niet. Ik hem kort uitleggen waarom het niet kon. En hij zei tegen z’n vriendje…jammer joh! Andere keer! Ik was zooooo trots op hem! Dat heb ik ‘m later thuis ook verteld. Topper!”

JN

“Fijne professionele vrouw. Mijn zoon ging er met plezier na toe.  En na enkele sessies hadden wij al een ander veel prettiger kind in huis. Wij zijn dus erg blij dat we de stap naar Marlies hebben gemaakt.”

MH

“Onze zoon van 7 werd om niks boos. Hij sloeg dan met de deuren, schreeuwde en gooide met alles wat hij maar te pakken kreeg. In het begin vond hij het ook best spannend om naar Marlies toe te gaan, hij was bang dat dit een soort straf was. Maar al snel vond hij het leuk (je kan er hele leuke spelletjes doen!) en na een paar keer merkte we verandering bij hem. Hij geeft het nu eerder aan en als hij zich toch boos voelt weet hij wat hij moet doen.”

JB

“Onze zoon kon geen ‘nee’ horen zonder dat hij boos reageerde. Dat vonden wij als ouders best lastig, want hoe leg je een kind van 6 uit dat sommige dingen gewoon niet mogen? Marlies heeft niet alleen onze zoon geleerd hoe hij het anders kan, ze heeft ook ons laten zien dat er meerdere manieren zijn om ‘nee’ te zeggen.”

DV

"Ik was zooooo trots op hem!"

Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.