SCHEIDING

Als je als ouders besluit om uit elkaar te gaan, geeft dat veelal veel verdriet binnen het gezin. Kinderen kunnen moeite hebben om zich aan de nieuwe situatie aan te passen; ze voelen zich boos of onzeker. Zijn hun veilige thuis kwijt. Een luisterend oor kan dan uitkomst bieden, zonder dat ze zich verliezen in een loyaliteitsconflict. 

“Marlies heeft als kindercoach mijn zoon (8 jaar) na een paar sessies geholpen om de dingen die in zijn hoofd speelden na een veranderende gezinssituatie weer op een rijtje te zetten en een plekje te geven met veel geduld en spelenderwijs. Zijn zelfvertrouwen is weer gegroeid.”

HW

“Ik heb heel lang gedacht dat de scheiding van mijn ouders door mij kwam. Ik vond het ook heel moeilijk toen mijn vader een nieuwe vriendin kreeg, het heeft best lang geduurd voordat ik me daarvoor open kon stellen. Het was fijn om met Marlies te praten, zij heeft me geleerd dat het niet door mij kwam dat ze gingen scheiden. En ik heb ook geleerd om de nieuwe vriendin te leren kennen. Ze was eigenlijk best aardig.”

AT

“Onze zoon van 8 jaar kreeg tijdens onze scheiding veel last van een “druk” hoofd en af en toe woede-uitbarstingen. Na 3 sessies met Marlies hebben wij weer de lieve rustige jongen terug die hij altijd was, met een hoofd dat nu niet meer vol zit met boosheid en verdriet. Marlies geeft een kind (en mij als moeder) heel veel vertrouwen in wat ze doet. En met resultaat!!”

MH

"Na 3 sessies met Marlies hebben
wij weer de lieve rustige jongen terug."

Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.