Slapen

De meeste kinderen vinden het fijn om ’s avonds met hun knuffels in bed te liggen. Samen met pappa of mamma nog een verhaaltje lezen en ze zijn klaar om te gaan slapen. Toch komt het voor dat een kind juist dan onrustig wordt, bang om te gaan slapen, ligt te piekeren of gewoon niet wíl slapen. Ze rekken tijd of komen er meerdere malen uit. Je staat voor een flinke uitdaging want gewoonlijk gedragen kinderen zich niet makkelijker naarmate ze later slapen….

“Fijne en vertrouwde hulp/begeleiding, zonder dat er een ‘stempel/diagnose’ op mijn kind werd geplakt. Concrete adviezen waarmee m’n dochter direct aan de slag kon. Blij dat ik de stap heb genomen om hulp te zoeken. Citaat van onze dochter: Marlies heeft me echt goed geholpen. Ik vond het eigenlijk wel gezellig. En ik kan weer veel beter slapen! Dank je wel Marlies.”

LK

“Onze zoon van 8 vond het erg fijn om naar Marlies toe te gaan zodat zij hem erg goed kon helpen meer rust in zijn hoofd te creëren zodat inslapen en het concentreren op school weer veel beter gaat.”

MvH

“Wij hebben voor onze lieve, slimme en eigenwijze dochter van 7 hulp gezocht bij Marlies, omdat wij ondanks vele pogingen er niet in konden slagen haar rustig in slaap te krijgen. Ze leek alle indrukken van de dag niet te kunnen afsluiten. Marlies heeft zicht gekregen op de slaapproblemen en het verstoorde bedritueel doorbroken. Onze dochter is op veel gebieden rustiger geworden.”

AA

"Onze dochter is op veel
gebieden rustiger geworden."

Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.