Zelfvertrouwen

‘Dat kan ik niet’….. ‘dat durf ik niet’…. Ieder kind voelt zich wel eens onzeker. Het wordt pas lastig als je kind bepaalde situaties gaat vermijden, liever thuis blijft of geen ‘nee’ durft te zeggen uit angst dat hij er niet meer bij hoort. In de afgelopen jaren heb ik al veel kinderen mogen helpen om zich beter te uiten, situaties juíst aan te gaan en hun eigen keuzes te maken. Zodat ze het gevoel weer hebben dat ze er toe doen.

“Ons mannetje zat minder lekker in zijn vel. Slecht slapen, (verlatings)angst en duidelijk minder vrolijk en opgewekt. Bij Marlies voelde hij zich direct thuis! Met haar vrolijke uitstraling, haar enorme enthousiasme en overduidelijke passie voor haar vak wist Marlies ons mannetje weer zelfverzekerder te maken. Marlies is een geweldige spiegel, niet alleen voor het kind maar ook voor de ouders. Op een liefdevolle manier weet ze ieder op zijn/haar manier te confronteren met de nog “werk-in-uitvoering” op je pad.. We hadden geen betere coach kunnen treffen. Marlies bedankt! Bedankt voor het sterkere mannetje dat ik in huis heb, bedankt voor je wijze lessen voor mij als ouder en ja….mochten we je nodig hebben twijfelen we geen moment om je weer op te zoeken. Lieve groet!”

AV

“Ik vont het super leuk en gezelig ik heb gelert om kribeltjes uit mein buik te halen”

RV

“We zijn erg positief over IRIS Kindercoaching. Onze zoon kwam binnen als een verlegen muisje en na een paar sessies merkten we al verschil. Hij voelde zich erg op zijn gemak bij Marlies en ging er graag naar toe. Dit omdat ze erg laagdrempelig is en spelenderwijs het aandachtspunt behandeld. Heel erg bedankt voor alles!”

GE

“Ons oudste zoontje van zes jaar oud is een slim en gevoelig jongetje. Op school vond hij het moeilijk om voor zichzelf op te komen en hij kwam vaak thuis met verdrietige verhalen. Spelen bij andere kinderen thuis en bijvoorbeeld het gaan naar kinderfeestjes bezorgden hem enorm veel stress. Na een aantal bijeenkomsten zagen we met verbazing dat hij zich lekkerder in zijn vel begon te voelen. Samen met Marlies heeft hij aan zijn weer weerbaarheid gewerkt en dit heeft zijn zelfvertrouwen absoluut goed gedaan! Hij speelt op dit moment weer heerlijk bij zijn vriendjes en gaat zonder kriebels in de buik naar kinderfeestjes.”

PB

"We hebben nu een meisje
dat beter in haar vel zit!"

“Onze dochter zat niet lekker in haar vel. Ze had vrijwel nooit speelafspraakjes en voelde zich vaak buitengesloten. Nu, na een aantal keren coaching door Marlies, merken we verschil bij haar. Ze is meer ontspannen en vrolijker en gaat met meer plezier naar school dan voorheen. Ook reageert ze anders als ze geen speelafspraakjes heeft, ze heeft er minder last van. Ze merkt nu ook hoeveel fijner het is als ze vrolijk is. Ze wordt nu zelfs gevraagd door andere kinderen om mee te spelen!”

NN

“Na een lange ziekteperiode van onze zoon, inclusief diverse medische behandelingen, werd hij eindelijk beter. Wel merkten we dat hij af en toe een geestelijke en lichamelijke terugval had, doordat hij niet uit zijn woorden kon komen en ging stotteren. Daarnaast kwamen de lichamelijke klachten weer naar boven zoals misselijkheid, migraine en zware vermoeidheid. Via-via kwamen we in contact met Marlies, die tijdens ons kennismakingsgesprek aangaf dat zij hem bij het laatste stukje ziekteverwerking kon helpen. Onze zoon was meteen enthousiast en bereid om met haar in gesprek te gaan. Zoals hij zei: “Alles om me weer helemaal beter te maken”. Na een paar behandelingen bleek dat zij hem de rust in zijn hoofd heeft terug gegeven, evenals zijn zelfvertrouwen en de durf om moeilijke gesprekken aan te gaan met anderen. We zijn nu een half jaar verder en het gaat geweldig; ook de nazorg heeft ons zeer goed gedaan. Het voelde voor ons als ouders heel vertrouwd om dingen met Marlies te bespreken en ook hier tips voor te ontvangen. Kortom: zowel onze zoon als wij zijn hier veel sterker uit gekomen.”

LtM

”Onze dochter is een lief, gevoelig en verlegen meisje. Ze pikt veel signalen op uit haar omgeving en weet dit niet altijd goed een plek te geven of zich te uiten. Hierdoor loopt ze soms zelf vast en is/wordt ze kwetsbaar. Om haar te helpen sterker in haar schoenen te staan en zelfverzekerder te worden heeft ze een paar sessies bij Marlies gevolgd. Ze heeft geleerd zich beter te uiten, zowel verbaal als non-verbaal, om voor zichzelf op te komen en vooral dat “nee” zeggen niet betekent dat men je niet meer leuk vindt! Dit alles kon ze zelf snel toepassen en we hebben nu een meisje dat beter in haar vel zit en dat wanneer haar iets dwars zit veel beter kan uitleggen wat er aan de hand is. Wij zijn allemaal erg blij met dit (snelle) resultaat!”

AR

“Marlies is een ontzettend fijne coach die kinderen enorm op hun gemak kan stellen. Ze komen verlegen binnen en na een paar keer voelen ze zich heerlijk. Onze dochter heeft nu heel goed de aanpak van zich zekerder voelen onder de knie, wij zijn nu druk aan het oefenen in de praktijk. Ze heeft heel veel van Marlies geleerd. Wacht dus niet te lang met problemen maar laat je kind helpen.”

MO
Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.